MONDAY, JULY 31ST

10:00 AM Sign-ups for Mutton Bustin' begin

WEDNESDAY, AUGUST 2ND

10:00 AM
 2:00 PM
 4-H Dog Show- (Pre-Function Area-Agility in Small Animal Building)
 2:00 PM-7:00 PM
 4-H Static Interview Judging and Fashion Revue- (Exhibit Hall)

THURSDAY, AUGUST 3RD

8:00 AM-6:00 PM 4-H & FFA Horse Show- (Archer Arenas)

12:00 PM-8:00 PM OPEN CLASS STATIC ENTRIES ACCEPTED- (Exhibit Hall)

FRIDAY, AUGUST 4[™]

8:00 AM4-H & FFA Horse Show- (Archer Arenas) **9:00 AM**Open Class Static Judging- (Exhibit Hall)

10:00 AM Bucket Calf Contest- (Show Ring) followed by: Youth Breeding Beef Show & Youth Feeder Calf Contest

1:00 PM Supreme Cow Contest (Show Ring)

4:00 PM Western Plains Heifer Jackpot Show (Show Ring)

SATURDAY, AUGUST 5[™]

9:00 AM Open To The World Horse Show Extravaganza- (Archer Arenas)

9:00 AM 4-H Poultry Showmanship followed by: Youth Poultry Show, & 4-H Market Poultry-(Small Animal Building)

10:00 AM Farmer's Market- (Beside Exhibit Hall)

10:00 AM4-H/FFA Dairy Goat Show & Showmanship- (Show Ring) **11:00 AM-1:00 PM**Basic knitting with Margaret Barry- (Exhibit Hall)

1:00 PM FFA Poultry Showmanship followed by: FFA Market Poultry- (Small Animal Building)

1:00 PM Youth Breeding Sheep Show & Showmanship- (Show Ring)
1:00 PM-3:00 PM Macrame Key Chain with Marion Severson- (Exhibit Hall)
2:00 PM Scarecrow Contest- (M/K Building AKA-Exhibit Hall)

4:00 PM Youth Breeding Meat Goat Show & Showmanship- (Show Ring)
5:00 PM Heartland Truck and Tractor Pull- (LG Drilling Motorsports Park)

SUNDAY, AUGUST 6[™]

9:00 AM 4-H Alpaca Show followed by Pee Wee Alpaca Show (Show Ring)

1:00 PM-3:00 PM Kids Crafts- (Exhibit Hall)

2:00 PM FFA Static Exhibits Judging- (Event Center Pre-Function Area)

3:00 PM Laramie County Fair Ranch Rodeo- (Archer Arenas)
3:00 PM-5:00 PM Wreath making with Lisa Provance- (Exhibit Hall)
4:00 PM Lovable Mutt Contest Open to Public (Kid Zone)
6:00 PM Goat Born & Raised Youth Show- (Show Ring)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

MONDAY, AUGUST 7TH

11:00 AM-1:00 PM Wire Wrap Jewelry with Susan Londe- (Exhibit Hall)

2:00 PM FFA Market Goat Showmanship & FFA Market Goat Show **followed by:**

4-H Market Goat Showmanship, Pee Wee Showmanship Contest, & 4-H Market Goat Show (Show Ring)

1:00 PM-3:00 PM Needle Felting with Melissa Cullen- (Exhibit Hall)

6:00 PM Monday Night MicroMania Wrestling- (LG Drilling Motorsports Park)

7:00 PM 4-H Junior Leader's Soda Pop Baseball- (Archer Arenas)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

TUESDAY, AUGUST 8TH

8:00 AM 4-H Rabbit Showmanship

FFA Rabbit Showmanship- (Small Animal Building) followed by:

Rabbit Fun Classes (No premiums) Dress your Bunny Contest & Bunny Poster Class

9:00 AM FFA Market Sheep Showmanship & FFA Market Sheep Show (Show Ring) followed by:

4-H Market Sheep Showmanship, Pee Wee Showmanship Contest, & 4-H Market Sheep Show-(Show Ring)

11:00 AM-1:00 PM Tea Blending with Susan Allen owner of The Hawthorne Tree- (Exhibit Hall)

12:00 pm 4-H Rabbit Breed Identification

1:00 PM-3:00 PM Basic Cross Stitch with Fran Fooks- (Exhibit Hall)
5:00 PM Beef Born & Raised Youth Show- (Show Ring)

7:00 PM Mutton Bustin' & Stick Horse Racing- Free Event (Archer Arena)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

WEDNESDAY, AUGUST 9[™]

9:00 AM FFA Market Swine Showmanship, & FFA Market Swine followed by: 4-H Market Swine Showmanship,

Pee Wee Showmanship Contest, & 4-H Market Swine Show- (Show Ring)

9:00 AM Rabbit Show- (Small Animal Building)

11:00 AM-1:00 PM Wet Felting with Margaret Barry- (Exhibit Hall)

1:00 PM 4-H Junior Leader's Ice Cream Social

1:00 PM-3:00 PM

Basket Weaving with Marion Severson- (Exhibit Hall)

4-H Cat Show (Campbell/Ross Meeting Rooms)

Youth Pie Eating Contest- (Exhibit Hall)

6:00 PM Lamb Born & Raised Youth Show- (Show Ring)

6:00 PM "Shoot for Sight" Fundraising Event

7:00 PM Best of Laramie County Pie Baking Contest - (Exhibit Hall)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

THURSDAY, AUGUST 10TH

9:00 AM FFA Market Beef Showmanship & FFA Market Beef Show (Show Ring) followed by:

4-H Market Beef Showmanship, Pee Wee Showmanship Contest, & 4-H Market Beef Show

10:00 AM Guinea Pig Show & 4-H Pocket Pets Show (Campbell/Ross Meeting Rooms)

11:00 AM-1:00 PM Seed Bead Earrings with Melissa Cullen- (Exhibit Hall)

1:00 PM-3:00 PM Stretch Bracelet with Fran Fooks- (Exhibit Hall)

4:00 PM Swine Born & Raised Youth Show- (Show Ring)

7:00 PM Pig Wrestling- Free Event (Archer Arena)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

FRIDAY, AUGUST 11[™]

8:00 AM FFA Large Animal Round Robin- (Show Ring/Dirt Barn) followed by:

4-H Large Animal Round Robin- (Show Ring/Dirt Barn)

12:00 PM PeeWee Sheep lead- (Show Ring)

2:00 PM 4-H Small Animal Round Robin- (Show Ring) \$\$ 7:00 PM Kiwanis Livestock Sale- (Wyoming Hereford Ranch)

7:00 PM "Friday Funnies" featuring Tim the Dairy Farmer with Randy Mac and Tyler Walsh- (LG Drilling Motorsports

Park)

7:00 PM Milk A Goat (Dairy Goat Area)

SATURDAY, AUGUST 12th

\$\$ 9:00 AM 4-H Livestock Sale \$\$ (Event Center)

5:00 PM Demolition Derby- (LG Drilling Motorsports Park)